Шашличок із рибки
- Горбуша (філе) 350 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Баклажан 0.5 шт.
- Сік лимонний 3 ст.л.
- Спеції
- Майонез 2 ст.л.
Філе горбуші порізати великими кубиками. Посолити, поперчити, Збризнути лимонним соком і полити майонезом. Залишити маринуватися разом з цибулею на 20-30 хв.
Овочі очистити і нарізати кільцями. Перець кубиками.
Шпажки замочити у воді. Деко застелити фольгою. Духовку нагріти до 200°С. У цей час нанизати рибку і овочі на шпажки (перець, риба, цибуля, риба, баклажан, риба і знову перець). Викласти на деко. Під час запікання перевернути один раз. Запікати хвилин 20.
До шашличка подати соус зі сметани, майонезу, лимонного соку і дрібно рубаної зелені. Посипати чорним перцем і намазати шашлик перед вживанням.
Как сделать шоколадный пудинг в микроволновкеСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Тутоладьи как в детском саду
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт закуски рафаэлло. Поможем выйти замуж в Германию.