Шашличок із печінки індички у персиковому соусі
- Печінка індича 800 г
- Персики (консервовані) 1 бан.
- Апельсин 2 шт.
- Орегано (сушений) 0.5 ч.л.
- Сіль
- Перець
- Борошно пшеничне
- Мед 1 ст.л.
- Вино біле (напівсолодке) 2 ст.л.
- Оцет винний 0.5 ч.л.
- Бульйон курячий 3 ст.л.
- Сироп персиковий
- Олія рослинна
Замочити шампури у холодній воді на 15-20 хвилин.
Приготувати панірування для печінки - змішати борошно, сіль, перець і орегано.
Викласти шматки печінки і обваляти їх у паніровці.
Очистити апельсин, розділити на часточки. Плівок бути не повинно.
Нанизати на шампури, чергуючи з апельсином, по два шматочки печінки.
Обсмажити на сковороді, на сильному вогні, у великій кількості олії по 5 хвилин із кожного боку.
Соус. Розтопити у сковороді і довести до кипіння мед, влити вино, оцет, бульйон і увесь сироп із баночки з персиками. Випарити пару хвилин на сильному вогні. Можна трохо посолити.
Гарнір. Половинки персика обсмажити у сковороді, де готувався соус. Персик і смажиться і карамелізується одночасно.
Викласти на тарілку два шампури, полити соусом, можна кожен шампур різним - нарізати несмажений персик, викласти з боків, і половинку смаженого, полити персики соусом.
Набор детей в школу и детский сад - оладьи как в детском саду.
recepti.biz Детский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Как приготовить вкусный шашлык - новогодние рецепты закусок. Простые рецепты вкусных закусок.
Кулинарные рецепты от Tramontina: паска рецепти з фото.