Шашличок домашній
766
інгредієнти:
- Свинина 2 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Оцет столовий (3%)
- Вода мінеральна (з газом)
- Дим рідкий
- Сіль
- Приправа (для шашлику)
Свинину з жирком нарізати шматочками, розвести оцтову кислоту в мінеральній воді, щоб оцет став 3% і залити свинину, щоб трохи покрило, додати 2-3 ложки рідкого диму, потім нарізати цибулю, насипати сіль і приправу для шашлику і залишити годин на 8 у прохолодному місці, шашлик майже готовий, залишилося тільки посмажити. Можна у мікрохвильовці, якщо є гриль, або в духовці.
Рецепты Холодных закусок и канапе. Рецепты салатов и Холодных закусок.
Рецепты блюда индийской кухни. Рецепты индийской кухни.
Паска рецепти з фото для хлебопечкипаска рецепти з фото
Маковый торт на заказ: маковый торт. Торты на заказ. Вкусно и недорого.
Показати коментарі