Шашличок
- Телятина
- Соус соєвий
- Олія оливкова
- Приправа чилі (суха)
- Перець чорний (мелений)
- Приправа для гриля
- Аджика (суха)
Телятину нарізати на шматочки розмірів з великий палець. Нарізану телятину відбити, краще це робити в пакеті, щоб не розліталося по всій кухні.
Потім м'ясо викласти у вакуумну чашку, добре залити соєвим соусом, насипати всі приправи. Все добре перемішати рукою, знову налити соєвий соус і оливкову олію. М'ясо має плавати у соусі.
Закрити кришкою і настояти 4 години при кімнатній температурі або в холодильнику до наступного дня.
Смажити до готовності, потім посипати дрібно нарізаною зеленню, переважно базиліком і цибулею.
Поможем выйти замуж в Германию - арахисовое масло рецепт.
Рецепт Бисквита В Мультиварке - салаты из вареного сердца. Рецепты Горячих Салатов.
Рецепт рахат лукума с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с фото. Таких салатов вы не еще ели.
Хороший урожай - салат с свежими шампиньонами.
ТутКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепт приготовления салат мимоза. Как приготовить салат мимоза.