Шашлички з печінки індички
779
інгредієнти:
- Печінка (індички)
- Цибуля ріпчаста
- Часник
- Зелень
- Спеції
- Майонез
У глибоку миску покласти промиту печінку індички (оброблену на шматочки).
Додати нарізану кільцями (півкільцями) цибулю + трави + спеції + часник через прес + майонез.
Все добре перемішати і поставити маринуватися в холод на 30 хвилин.
На дерев'яні шампури нанизати печінку, чергуючи з кружечками помідора.
У холодну духовку на вогнетривку форму помістити шашлички.
Увімкнути на 180 градусів на 30 хвилин.
Рецепты для пекарни - рецепт сирника з маком. Рецепт Творожной Запеканки.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты с грибами. Как приготовить летний салат.
Рецепт домашний майонезРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Показати коментарі