Шашлички з індичої печінки з беконом і горіховим соусом
- Печінка індича (куряча) 500 г
- Бекон 200 г
- Цибуля порей 1 шт.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Майонез 3 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Горіхи волоські 0.5 скл.
- Олія рослинна
- Борошно
Печінку гарно помити, очистити від плівок і нарізати на шматочки приблизно 3х3 см.
Шматочки печінки обваляти у борошні і швидко обсмажити на розпеченій сковороді у невеликій кількості олії до рум'яної скоринки. Обсмаживши печінку (2-3 хвилини з кожної сторони), перекласти у тарілку й дати трохи охолонути.
Бекон нарізати тонкими скибочками. Цибулю порей нарізати кружечками 0,5 см завтовшки. Кожен шматочок обсмаженої печінки обгорнути смужкою бекону і нанизати на шпажки, чергуючи з кільцями цибулі порею. На вистелене фольгою деко викласти готові шашлички і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. У середині запікання перевернути.
Для соусу змішати кетчуп і майонез, додати розчавлений часник і подрібнені волоські горіхи. Добре розмішати і подати разом з готовими шашличками.
Как приготовить летний салат - оригинальные салаты из морепродуктов. Продажа сельхозсырья,цветы.
Мимоза салат с яблокомРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте