Шашлички із телячої печінки

ЗАКУСКИ
720 Шашлички із телячої печінки
Фото - Шашлички із телячої печінки
інгредієнти:
  • Печінка теляча 1 кг
  • Сало свіже (не солоне) 350 г
  • Сіль
  • Бамбукові палички
  • Кетчуп
  • Соєвий соус
  • Перець чорний

Шашлички з телячей печінки (на прохання кулінарів) інгредієнти Шашлички з телячей печінки (на прохання кулінарів)

фото Шашлички з телячей печінки (на прохання кулінарів) Шашлички з телячей печінки (на прохання кулінарів) Печінка теляча

Шашлички з телячей печінки (на прохання кулінарів) Сало свіже Шашлички з телячей печінки (на прохання кулінарів) Сіль

Бамбукові палички замочити у воді на 2 години, щоб потім не підгоряли.

Із печінки зняти плівку і видалити жовчні протоки. Нарізати на невеликі шматочки-квадратики по 3 см.

Сало повинно бути свіже і не товсте. Нарізати сало упоперeк, на два шари і потім на квадратики по 2 см.

Якщо готувати на природі, на багатті печінку не маринувати. Якщо готувати на плиті, бажано вимочити у молоці, якщо печінка молода, не треба вимочувати.

Нанизати печінку на підготовлені шпажки (шампура), шматочок сала і т. д. Закінчити шматочком печінки. Печінка готується дуже швидко, головне щоб був сильний жар, інакше вона буде жорстка. Смажити по 2 хвилини із кожної сторони. За хвилину до готовності посолити і поперчити.

Деякі шашлички можна не солити, а полити кетчупом і соєвим соусом.

ЗдесьКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты

Отбивная куриная рецептотбивная куриная

Поможем выйти замуж в Германию - кофейный кекс рецепт. Кондитерские формы.

ЗдесьТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter