Шашлички із телячої печінки
- Печінка теляча 1 кг
- Сало свіже (не солоне) 350 г
- Сіль
- Бамбукові палички
- Кетчуп
- Соєвий соус
- Перець чорний
Бамбукові палички замочити у воді на 2 години, щоб потім не підгоряли.
Із печінки зняти плівку і видалити жовчні протоки. Нарізати на невеликі шматочки-квадратики по 3 см.
Сало повинно бути свіже і не товсте. Нарізати сало упоперeк, на два шари і потім на квадратики по 2 см.
Якщо готувати на природі, на багатті печінку не маринувати. Якщо готувати на плиті, бажано вимочити у молоці, якщо печінка молода, не треба вимочувати.
Нанизати печінку на підготовлені шпажки (шампура), шматочок сала і т. д. Закінчити шматочком печінки. Печінка готується дуже швидко, головне щоб був сильний жар, інакше вона буде жорстка. Смажити по 2 хвилини із кожної сторони. За хвилину до готовності посолити і поперчити.
Деякі шашлички можна не солити, а полити кетчупом і соєвим соусом.
ЗдесьКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Отбивная куриная рецептотбивная куриная
Поможем выйти замуж в Германию - кофейный кекс рецепт. Кондитерские формы.
ЗдесьТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты