Шашлички із курячої печінки
- Печінка куряча 500 г
- Майонез 100 г
- Гірчиця 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль, перець чорний і червоний
- Приправа
- Олія рослинна
Печінку порізати навпіл, перекласти у миску, додати перець і цибулю порізані квадратиками середніми за величиною, додати майонез, гірчицю, сіль, перець, приправи, часник через прес, все добре перемішати ложкою, прибрати у холодильник на 1-2 години.
Потім нанизати печінку на шпажки чергуючи шматочками перцю і цибулі, нанизувати щільно, але не сильно.
У сковороді розігріти трохи олії, обсмажити шашлички на середньому вогні із двох сторін до рум'яного кольору. Щоб перевірити готовність печінки, зробити прокол ножем, якщо сік прозорий - готові, якщо ні - то смажити ще трохи, перевернувши на інший бік.
recepti.biz.uaсалати з крабами
Рецепт пончиков творожныхРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Домашний Йогурт VIVO - как дома сделать йогурт без йогуртницы. Бизнес с Avon, узнай секрет.
Торт кукла рецепт с фото пошагово из кремаИзготовление тортов на заказ
Вкусные рецепты с фото - рецепты едим дома с юлией высоцкой.
Рецепт Яблочного штруделя из Песочного теста тут