Щелькнeль
993
інгредієнти:
- Яловичина 1.5 кг
- Сіль 100 г
- Цукор 1 ч.л.
- Водa 1 л
- Лавровий лист 1 шт.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
Заморозити шматок яловичини (вага 1,2 кг), морозильник -18 градусів.
Дістати із морозилки, помістити у тиховарку.
Режим low, час - на ніч, на 12 годин.
Приготувати маринад.
В 1 літр води додати півсклянки солі (100 г), 1 ч. л. цукру, 1 лавровий лист подрібнений, 0,5 ч. л. чорного перцю. Прокип'ятити хвилин 5 і дати трохи охолонути.
Помістити м'ясо у маринад і поставити у холодильник.
Дістати через 4 години.
Рецепт салата с каперсамиКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Фруктовый салат рецепт с фотоПривезем свежие продукты для салата и расскажем как приготовить
http://recepti.biz.ua пасха рецепты кулынарии
Показати коментарі