Щелькнeль

ЗАКУСКИ
993 Щелькнeль
Фото - Щелькнeль
інгредієнти:
  • Яловичина 1.5 кг
  • Сіль 100 г
  • Цукор 1 ч.л.
  • Водa 1 л
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.

Щелькнeль інгредієнти Заморозити шматок яловичини (вага 1,2 кг), морозильник -18 градусів.

Щелькнeль Дістати із морозилки, помістити у тиховарку.

фото Щелькнeль Режим low, час - на ніч, на 12 годин.

Щелькнeль Яловичина Приготувати маринад.

Щелькнeль Сіль В 1 літр води додати півсклянки солі (100 г), 1 ч. л. цукру, 1 лавровий лист подрібнений, 0,5 ч. л. чорного перцю. Прокип'ятити хвилин 5 і дати трохи охолонути.

Помістити м'ясо у маринад і поставити у холодильник.

Дістати через 4 години.

Рецепт салата с каперсамиКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Фруктовый салат рецепт с фотоПривезем свежие продукты для салата и расскажем как приготовить

http://recepti.biz.ua пасха рецепты кулынарии

кулинарные сайты форумы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter