Сало з копченим ароматом

ЗАКУСКИ
942 Сало з копченим ароматом
Фото - Сало з копченим ароматом
інгредієнти:
  • Сало 1 шт.
  • Сіль
  • Перець мелений чорний
  • Рідкий дим 3 скл.

Шматок сала прорізати до шкурки (шкурка обсмалена соломою) у 2-3 місцях, натерти сіллю добре (і в прорізах) з усіх сторін, присипати меленим перцем.

 

Покласти на широку і плоску тарілку шматок сала і по одній ложці поливати його рідким димом і втирати його в сало з усіх боків і в прорізі.

Взяти 2 нових п/е пакети, вкласти сало, щільно зав'язати кожен з них. У трилітрову каструлю налити холодну воду, покласти пакет з салом, прикрити кришкою, дати закипіти, потім прикрутити вогонь і залишити варитися на годину.

Готовий продукт вийняти шумівкою на тарілку, остудити і прибрати в холодильник на ніч. 

 

Рецепты Приготовления: рождественская выпечка рецепты. Готовим со вкусом.

Купить Печенье: рецепт домашнего печенья на смальце.

ЗдесьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт выпечки медовика. Рецепты крема для торта медовик.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter