Сало з копченим ароматом
- Сало 1 шт.
- Сіль
- Перець мелений чорний
- Рідкий дим 3 скл.
Шматок сала прорізати до шкурки (шкурка обсмалена соломою) у 2-3 місцях, натерти сіллю добре (і в прорізах) з усіх сторін, присипати меленим перцем.
Покласти на широку і плоску тарілку шматок сала і по одній ложці поливати його рідким димом і втирати його в сало з усіх боків і в прорізі.
Взяти 2 нових п/е пакети, вкласти сало, щільно зав'язати кожен з них. У трилітрову каструлю налити холодну воду, покласти пакет з салом, прикрити кришкою, дати закипіти, потім прикрутити вогонь і залишити варитися на годину.
Готовий продукт вийняти шумівкою на тарілку, остудити і прибрати в холодильник на ніч.
Рецепты Приготовления: рождественская выпечка рецепты. Готовим со вкусом.
Купить Печенье: рецепт домашнего печенья на смальце.
ЗдесьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт выпечки медовика. Рецепты крема для торта медовик.