Сало по-білоруськи "Адідас"

ЗАКУСКИ
1101 Сало по-білоруськи "Адідас"
Фото - Сало по-білоруськи
інгредієнти:
  • Сало свиняче із м’ясним прошарком 1 кг
  • Сіль 100 г
  • Часник
  • Перець чорний мелений 20 г

Сало порізати на шматочки, так щоб добре входило в трилітрову банку.

Всі шматочки рясно натерти сіллю. Укласти в банку або каструлю. Поставити в холодильник на три дні.

Через три дні сік, який пустило сало злити. Одну головку часнику видавити, змішати з чорним перцем. Всі шматочки натерти цією сумішшю і укласти назад у банку. До вечора або на наступний день можна їсти.

Ще дуже смачно запекти у фользі, тільки попередньо зробити надрізи і в них запхати лавровий лист. Печеться хвилин 30-40.

recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

ТутКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты Приготовления - салаты с апельсинами рецепты.

Рецепт салата мимозы www.recepti.biz.ua

Кулинарные сайты с фото и поэтапным приготовлением www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter