Сало по-білоруськи "Адідас"
- Сало свиняче із м’ясним прошарком 1 кг
- Сіль 100 г
- Часник
- Перець чорний мелений 20 г
Сало порізати на шматочки, так щоб добре входило в трилітрову банку.
Всі шматочки рясно натерти сіллю. Укласти в банку або каструлю. Поставити в холодильник на три дні.
Через три дні сік, який пустило сало злити. Одну головку часнику видавити, змішати з чорним перцем. Всі шматочки натерти цією сумішшю і укласти назад у банку. До вечора або на наступний день можна їсти.
Ще дуже смачно запекти у фользі, тільки попередньо зробити надрізи і в них запхати лавровий лист. Печеться хвилин 30-40.
recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
ТутКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты Приготовления - салаты с апельсинами рецепты.
Рецепт салата мимозы www.recepti.biz.ua
Кулинарные сайты с фото и поэтапным приготовлением www.recepti.biz.ua