Сало на пару
- Сало (свиняче свіже, грудка) 1 кг
- Сіль 3 ст.л.
- Часник 12 зуб.
- Спеції (чорний перець)
- Лавровий лист 3 шт.
Часник почистити, частину часнику нарізати пластинками, решту подрібнити.
Сало вимити, обсушити за допомогою паперових рушників, зробити у ньому надрізи і нашпигувати його часником.
У чашці змішати сіль, спеції, дрібно поламаний лавровий лист і залишений дрібно нарізаний часник.
Сало натерти отриманою сумішшю.
Укласти сало в рукав для запікання, зав'язати рукав як зазвичай.
Покласти рукав із салом у пароварку або мантоварку і варити протягом 1 години з моменту закипання.
Потім вогонь вимкнути і залишити сало остигати, після охолодження скласти у пакет і на добу прибрати в холодильник.
Дуже смачно їсти з гірчицею і чорним хлібом.
Рецепт салата з язикомКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты: рецепты рождество. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат французский рецепт с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Хотите приготовить салат? Поможем: рецепты салатов с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.