Руляда "Берестя"
- Курка (бройлерна) 1.5 кг
- Свинина (шийна частина) 0.5 кг
- Чорнослив (без кісточок) 0.3 кг
- Приправа (для свинини)
- Спеції (сіль, перець)
Дістати із курки всі кісточки.
Розподілити м'ясо із грудок по всій поверхні. Злегка відбити, посолити, поперчити.
Свинину нарізати як на відбивні, гарно відбити, рясно змастити приправами і покласти на курку.
Чорнослив помити, нарізати на шматочки, розкласти по всій поверхні м'яса. У ніжки укласти по цілій ягоді чорносливу, загорнутої в шматочок м'яса.
Обережно і щільно згорнути у рулет.
Потім ще у кілька шарів фольги.
Для надійності загорнути у пакет-маєчку. Зав'язати ручки і покласти у качатницю. Води налити стільки, щоб рулет можна було без труднощів перевернути. Варити з моменту закипання 40 хвилин. Перевернути і варити ще стільки ж. Потім дістати, зняти пакет і покласти у посудину, зверху притиснути обробною дошкою і поставити вантаж (повне відро з водою). Залишити до повного охолодження (на ніч).
Потім зняти фольгу, нарізати тонкими скибочками, змастити хроном або гірчицею.
Рецепты пасхиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты салата Рыбный. Салат из Рыбных консервов.
Низкокалорийная заправка для салатов http://recepti.biz.ua
Рецепты Для Мультиварки - рецепт приготовления мяса дикого кабана. Настоящий суп харчо с фото.