Руляда "Берестя"

ЗАКУСКИ
688 Руляда "Берестя"
Фото - Руляда
інгредієнти:
  • Курка (бройлерна) 1.5 кг
  • Свинина (шийна частина) 0.5 кг
  • Чорнослив (без кісточок) 0.3 кг
  • Приправа (для свинини)
  • Спеції (сіль, перець)

Руляда Дістати із курки всі кісточки.

Руляда Розподілити м'ясо із грудок по всій поверхні. Злегка відбити, посолити, поперчити.

фото Руляда Свинину нарізати як на відбивні, гарно відбити, рясно змастити приправами і покласти на курку.

Руляда Чорнослив помити, нарізати на шматочки, розкласти по всій поверхні м'яса. У ніжки укласти по цілій ягоді чорносливу, загорнутої в шматочок м'яса.

Руляда Обережно і щільно згорнути у рулет.

Руляда Потім ще у кілька шарів фольги.

Руляда Для надійності загорнути у пакет-маєчку. Зав'язати ручки і покласти у качатницю. Води налити стільки, щоб рулет можна було без труднощів перевернути. Варити з моменту закипання 40 хвилин. Перевернути і варити ще стільки ж. Потім дістати, зняти пакет і покласти у посудину, зверху притиснути обробною дошкою і поставити вантаж (повне відро з водою). Залишити до повного охолодження (на ніч).

Руляда Потім зняти фольгу, нарізати тонкими скибочками, змастити хроном або гірчицею.

 

Рецепты пасхиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Рецепты салата Рыбный. Салат из Рыбных консервов.

Низкокалорийная заправка для салатов http://recepti.biz.ua

Рецепты Для Мультиварки - рецепт приготовления мяса дикого кабана. Настоящий суп харчо с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter