Рулька "із димком"
- Рулька свиняча 1 шт.
- Приправа
- Часник 5 зуб.
- Ялівець 7 шт.
Рульку вимити і зняти із неї шкіру.
Зробити у рульці надрізи, нашпигувати її зубчиками часнику і сушеними ягодами ялівцю. Натерти рульку приправою для печені із димком. Прибрати у холодильник години на 2.
Загорнути рульку у фольгу, покласти у форму для випікання і поставити у духовку на 1 годину (температура 180°С).
За годину фольгу відкрити і ще годину запікати рульку у відкритому вигляді.
М’ясо нарізати на шматочки і зробити бутерброди.
Рецепты блюд строгого поста. Великий христианский пост рецепты поста.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт кекс столичный. Очень вкусные кексы.
Едим дома на нтв с юлией высоцкой рецепты http://recepti.biz.ua
Рецепты салатыРецепты всевозможных диет. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Настоящий суп харчо с фото: приготовление блюд в микроволновке рецепты. Рецепты приготовления блюд.