Рулетики, тушковані у соусі
- Фарш м´ясний (свинина + яловичина) 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Морква (велика) 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Томатна паста
- Яйце 1 шт.
- Борошно
- Спеції
З борошна, води і 1 яйця замісити тісто як на пельмені.
У фарш додати цибулю, посолити і поперчити.
Із тіста розкачати коржі розміром трохи більше, ніж на манти. Намазати фаршем, скрутити в рулетик, краї защипати.
Цибулю нарізати півкільцями.
Моркву натерти на крупній тертці.
Перець болгарський розрізати навпіл, вийняти серединку, звільнити від насіння і нарізати півкільцями.
Викласти овочі на сковороду, додати часник і обсмажити на олії.
Потім додати томатну пасту, приправити спеціями, посолити.
На тушковані овочі викласти рулетики.
Залити водою так, щоб рулетики були практично повністю покриті. На повільному вогні тушкувати до готовності.
Перед подачею посипати зеленню.
Рецепт диетических печеных сырников. Диетические рецепты-говяжья отбивная.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пошаговые с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Домашний майонез за 1 минутуКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты