Рулетики м'ясні з огірочком
- Свинина 500 г
- Грудка куряча 1 шт.
- Сало 100 г
- Огірок (маринований)
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Часник
Свинину нарізати, як на відбивні, відбити, посолити, поперчити з двох сторін. Курячі грудки нарізати так само, як свинину, відбити. Покласти на свинину. Зверху трохи посолити і натерти часником.
Нарізати тоненькими шматочками сало, відбити і покласти на курочку.
Мариновані огірки нарізати великою соломкою. Покласти упоперек відбитого м'яса огірок і скрутити. Виходять рулетики. Для зручності закріпити рулетики ниткою. Далі злегка обсмажити на сковорідці. Потім покласти у каструлю з товстим дном, налити склянку води і тушкувати до готовності.
Під час готування можна трохи посолити.
При консервации в стекло овощи сначала тут
Рецепт торта Киевский каштанРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Дамский салат рецепт каперсы тут
Приготовление пиццы рецепты в картинках. Картинки пицца.
ТутКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Читать пошаговый фото рецепт торта. Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото.
Рецепты салатов из морепродуктов. Рецепт салата из морепродуктов.
Майонез щедро органикПроизводство майонеза