Рулетики із лаваша з куркою у сметанному соусі
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- М´ясо (курка варена)
- Сметана 300 г
- Борошно (закріплювач для соусів) 2 ст.л.
- Масло вершкове 100 г
- Лаваш (тонкий) 4 шт.
- Кріп
- Петрушка
Цибулю дрібно порізати. У сковороді розігріти олію, насипати цибулю і перемішати.
Обсмажити цибулю при періодичному помішуванні до м'якості і прозорості.
Курку нарізати.
З'єднати готову цибулю із куркою. Трохи протушкувати.
Помідори дрібно нарізати.
Кріп і петрушку теж дрібно порізати.
Додати помідори і зелень у цибульно-курячу масу. Добре протушкувати. Посолити, поперчити.
Додати борошно і сметану.
Лаваш змастити начинкою.
Щільно згорнути і викласти на лист, змащений олією.
Розтопити вершкове масло. Рясно змастити рулети і відправити у гарячу духовку хвилин на 10.
Великий пост в Православии: рецепты в пост. Вкусные постные блюда.
Салат с Белыми грибами рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт маргариты пиццыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
recepti.biz.ua рецепты приготовления блюд праздничного стола
Медовик рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки