Рулети зі свинини у беконі
- Свинина
- Соєвий соус
- Майонез
- Гірчиця
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Помідор
- Перець болгарський
- Шпиг
- Сир твердий
- Бекон
- Сіль
- Перець чорний
- Розмарин (спеції)
- Перець чилі (мелений)
Свинину відбити, змастити соєвим соусом і відкласти. Нарізану цибулину чвертькільцями і пропущений через прес часник обсмажити. Додати на сковорідку до цибулі і часнику спочатку перець, а потім помідор, нарізані кубиками, ще трохи обсмажити. Якщо виділилось багато соку, дати йому трохи випаруватися. Остудити начинку, потім додати у неї нарізаний дрібними кубиками шпиг і сир, натертий на тертці. Посолити, поперчити, додати чилі і розмарин, розтертий у порошок.
Свинячі відбивні змастити трохи майонезом і гірчицею. Розподілити начинку, згорнути щільніше і обгорнути беконом. Викласти у форму, трохи змащену олією, і запікати в духовці при температурі приблизно 200 градусів близько години.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: торты без выпечки рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты новогодних блюд на 2017 год с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рыбные салаты рецепты фото здесь
Рецепты юлии высоцкойРецепты и советы
Как приготовить почки говяжьи без запахакак приготовить почки говяжьи