Рулети з кабачків з м'ясною начинкою в яєчній заливці
- Кабачки середнього розміру - 3 шт
- Фарш - 400 г
- Яйця (1 у фарш, 3 в заливку) - 4 шт
- Цибуля (дрібна) - 1 шт
- Часник - 4 зуб.
- Зелень (рубана) - 2 ст. л.
- Сметана - 100 г
- Вершки середньої жирності - 200 мл
- Бульйон м´ясний - 100 мл
- Сир (тертий) - 6 ст. л.
- Мускатний горіх
- Олія оливкова
- Сіль
- Перець
Кабачки вимити. й нарізати уздовж на слайсери тонкими скибочками. Бланширувати 3 хвилини в киплячій підсоленій воді і відкинути на друшляк.
Вершки, сметану змішати з 3 яйцями, додати сир, бульйон. Приправити сіль, перцем і мускатним горіхом для пікантності.
Духовку розігріти до 180 С.
Цибулю і часник дрібно порізати і прижарить на оливковому маслі. Змішати з фаршем, додати приправи, рубану зелень, 1 яйце, 2 ст. л. тертого сиру, сіль.
Розмішати і викласти по 1 ст. л. м´ясної суміші на скибочки кабачка по всій довжині.
Згорнути у вигляді рулетів.
На дно жароміцної форми налити трохи заливки. Поставити парканчиком рулетики щільно один до одного і залити заливкою, що залишилася.
Випікати 45 хв. або більше - в залежності від духовки. У мене пішла година.
Мультиварка Philips: салати з фото рецепти.
Закуски на праздничный стол: рецепт смачного торта. Рецепт картофельных оладьев.
Купить кефир, цены: рецепты пончиков на кефире.
Как испечь дома хлеб на закваске: пирог песочный с яблоками.
www.recepti.biz.ua скачать рецепты выпечка для микроволновой Печи
www.recepti.biz.ua французский салат оливье старинный рецепт