Рулети з індички у персиковому соусі
- Філе індички (курки) 900 г
- Бринза 120 г
- Горіхи волоські 1 скл.
- Петрушка 5 пуч.
- Бульйон курячий 0.4 л
- Вершки 150 мл
- Томатна паста 2 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Персик 2 шт.
- Крохмаль картопляний 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
Філе індички обробити на 4 частини. Гарно відбиити, щоб воно було однакової товщини по всій площі. Злегка присолити і поперчити. Неакуратні "лахміття" по краях філе обрізати і зварити з них бульйон.
Бринзу натерти на тертці або розім’яти виделкою. Горіхи подрібнити. Петрушку дрібно нарізати. Сир, петрушку і горіхи змішати (1/3 частину горіхів залишити) і цю масу намазати на філе з одного боку.
Філе згорнути рулетом начинкою всередину і скріпити ниткою або затискачами. Викласти рулетики у вогнетривку посудину із кришкою. 2 ст. л. томатної пасти змішати з 2 ст. л. олії і змастити цією пастою рулети. У посудину додати 3-4 ложки бульйону, накрити кришкою і відправити в духовку на 40 хвилин при 180 градусах.
Через 40 хвилин дістати рулети з духовки, утворений на дні соус злити в каструлю (при необхідності процідити через сито) розчинити бульйоном, що залишився. Додати персики, нарізані на невеликі часточки (якщо персики свіжі, очистити від шкірки). Довести до кипіння. У вершках розвести крохмаль. Коли бульйон із персиками закипить, акуратно влити в нього вершки з крохмалем і зменшити вогонь до мінімуму. Варити соус до загустіння, постійно помішуючи (3-5 хвилин). Рулети викласти на тарілку, нарізати. Полити соусом, посипати горіхами, що залишилися.
Рецепты супов и бульонов с фото: рецепт борщ с буряком.
Рецепты приготовления шубыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
recepti.biz Мы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только