Рулети "Богатирські, осінні"
- Яловичина 4 шт.
 - Морква 1 шт.
 - Цибуля ріпчаста 2 шт.
 - Огірок (маринований, солоний або квашений) 2 шт.
 - Часник 2 зуб.
 - Гірчиця 4 ст.л.
 - Пластівці вівсяні 4 ст.л.
 - Спеції (сіль, перець чорний, перець запашний горошком)
 - Вода
 - Лавровий лист
 - Каперси 1 ст.л.
 - Грудка (бекон) 4 шт.
 - Олія рослинна (оливкова)
 
![]()
 Для начинки рулетів дрібно нарізати цибулю, 1 солоний (квашений) огірок, каперси. Видавити часник.
 Додати гірчицю і вівсяні пластівці.
 Яловичину промити, обсушити, посолити і поперчити.
 Нарізати кубиками моркву і ще 1 солоний огірок.
 Змастити м'ясо пікантною начинкою і викласти по середині моркву і солоний огірок.
 2-й варіант: пікантна начинка, копчене м'ясо, морква, огірок.
 Загорнути рулетом і скріпити шпажками.
 Обсмажити рулети на олії з усіх боків.
 Додати в сотейник воду, лавровий лист і духмяний перець горошком, посолити. Тушкувати під закритою кришкою 40 хвилин, періодично перевертаючи рулети.
 Відварити гречку. Подавати разом.
![]()
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты панакоты с фото. Мультиварка Philips.
Салоны кухонной мебели: кухня с юлией высоцкой. Официальный сайт Tramontina.