Рулети "Богатирські, осінні"
- Яловичина 4 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Огірок (маринований, солоний або квашений) 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Гірчиця 4 ст.л.
- Пластівці вівсяні 4 ст.л.
- Спеції (сіль, перець чорний, перець запашний горошком)
- Вода
- Лавровий лист
- Каперси 1 ст.л.
- Грудка (бекон) 4 шт.
- Олія рослинна (оливкова)
Для начинки рулетів дрібно нарізати цибулю, 1 солоний (квашений) огірок, каперси. Видавити часник.
Додати гірчицю і вівсяні пластівці.
Яловичину промити, обсушити, посолити і поперчити.
Нарізати кубиками моркву і ще 1 солоний огірок.
Змастити м'ясо пікантною начинкою і викласти по середині моркву і солоний огірок.
2-й варіант: пікантна начинка, копчене м'ясо, морква, огірок.
Загорнути рулетом і скріпити шпажками.
Обсмажити рулети на олії з усіх боків.
Додати в сотейник воду, лавровий лист і духмяний перець горошком, посолити. Тушкувати під закритою кришкою 40 хвилин, періодично перевертаючи рулети.
Відварити гречку. Подавати разом.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты панакоты с фото. Мультиварка Philips.
Салоны кухонной мебели: кухня с юлией высоцкой. Официальный сайт Tramontina.