Рулет з індички з овочами з пікантною сирною начинкою
- Горіхи кедрові 60 г
- Базилік 4 шт.
- Томати (сушені) 250 г
- Сир 400 г
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Філе індички 1.2 кг
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Цибуля порей 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 150 г
- Часник 2 зуб.
- Чебрець 5 шт.
- Гриби печериці 150 г
- Джем абрикосовий 1 ст.л.
- Помідори черрі 200 г
Кедрові горішки злегка обсмажити на сковороді без додавання жиру.
Базилік вимити, обсушити і дрібно нарубати. Сушені томати відкинути на сито і, давши олії стекти, нарізати тонкою соломкою.
Всі інгредієнти змішати з сиром, посолити, поперчити. Духовку нагріти до 175 градусів.
Філе індички вимити, обсушити, посолити, поперчити з усіх сторін. Якщо товсте, зробити глибокий надріз і розкрити як книжку. На м'ясо викласти рівним шаром сирну масу.
Згорнути м'ясо у вигляді рулету і обв'язати товстими нитками. Рулет обсмажити на сковороді з усіх боків до утворення рум'яної скоринки на 1 ст. л. оливкової олії, потім поставити сковороду на 30 хв у духовку.
Цибулю порей очистити, нарізати кільцями і бланшувати в киплячій підсоленій воді 2-3 хв. Потім відкинути на дуршлак і дати стекти рідині.
Ріпчасту цибулю нарізати часточками, часник нарубати. 2 гілочки чебреця крупно нарубати. Гриби нарізати скибочками.
Цибулю і часник злегка підрум'янити на 1 ст. л. оливкової олії. Додати гриби і трохи обсмажити все разом. Посолити, поперчити і додати чебрець. Викласти у сковороду з рулетом і поставити в духовку на 10-15 хв.
Рулет змастити джемом, додати помідори черрі і цибулю порей, збризнути 2 ст. л. оливкової олії і смажити ще 15 хв. До готовності. Готовий рулет загорнути в алюмінієву фольгу і залишити на кілька хвилин.
Овочі посолити, поперчити і додати залишений чебрець.
Вкусно приготовить креветки: первые блюда рецепты.
Рецепт торт Киевский. Торт Киевский рецепт.
ЗдесьА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей