Рулет з індички "Подих осені"
- Філе індички 1.2 кг
- Перець солодкий червоний (жовтий, зелений) 1 шт.
- Морква
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Базилік свіжий
- Кінза
- Кріп
- Часник 3 зуб.
- Розмарин 0.5 ч.л.
- Сир вершковий 400 г
- Ялівець (ягоди) 20 шт.
- Перець чорний горшком
Грудку помити, гарно просушити серветками паперовими і надати прямокутну форму, якщо потрібно, після цього гарно відбити з двох сторін молоточком, посолити і поперчити.
Часник почистити, крупно порубати.
У ступці потовкти часник, ягоди ялівцю, чорний перець горошком і розмарин.
Перець і моркву помити і почистити, нарізати довгою соломкою.
Філе з одного боку гарно обмазати товченими спеціями.
Цю ж сторону рівномірно намазати 200 г вершкового сиру.
Укласти по центру смужечку скибочки моркви і перцю.
Потім гілочки зелені.
Відразу покласти грудку на фольгу, змащену олією, у якій буде готуватися рулет.
Згорнути рулет.
Тепер ще шар фольги, щоб із боків все теж було щільно закрито і індичка могла просочуватися власним соком.
Укласти у форму, змащену олією, щоб потім легко було виймати рулетик і прибрати у розігріту до 215 градусів духовку на 1 годину 10 хвилин.
Через 1 годину 10 хвилин верхню частину рулету оголити (можна зробити по центру розріз ножем або ножицями і розкрити фольгу) і намазати рівномірно верхівку залишеними 200 г вершкового сиру, можна ще трохи поперчити.
Прибрати у духовку ще хвилин на 10, щоб верх зарум'янився.
Вийняти рулетик, прикрасити.
Рецепты выпечки пасхи. Рецепты ягненок к пасхе.
Легкие и вкусные рецепты блюд. Рецепты приготовления блюд из легкого.
Рецепт маргариты пиццыКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Классический торт наполеон рецепт с фотоВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
Вкусные рецепты с фото - салаты из яблок.
Кулинарные рецепты на любой вкус: сайт кулинарный.