Рулет-терин
- Телятина (вирізка) 500 г
- Бекон 200 г
- Вино біле сухе 150 г
- Лавровий лист
- Зелень (кріп, петрушка)
- Цибуля ріпчаста
- Кмин
- Сіль
- Перець чорний
Підготувати водяну баню. Глибока форма для води, форма для випічки і палички або шпажки.
Палички потрібно розташувати у глибокій формі так, щоб вони стійко тримали форму для випічки.
Нарізати бекон слайсами.
Акуратно застелити ним форму.
Телятину нарізати смужками і злегка відбити.
Викласти у форму.
Дрібно нарізати кріп, петрушку і цибулину, посолити і поперчити.
Викласти на шар, закрити беконом.
Так можна процедуру виконати 5-6 разів (все залежить від висоти форми), викласти зверху лавровий лист і пару гілочок кмину, влити вино.
Поставити на баню (у глибокій формі повинна бути вода так, щоб форма для випікання з рулетом була добре втоплена).
Накрити фольгою і поставити у духовку на 180 градусів на 1,5 години.
Вийняти, остудити, знову накрити фольгою, поставити прес (поважче) і поставити на ніч у холодильнику.
На наступний день відкрити, нарізати.
Вкуснейшие рецепты тут: рецепты украшения для тортов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кекс без масла и маргарина на сметанеУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Салат мимоза шпроты recepti.biz.ua