Рулет-терин

ЗАКУСКИ
644 Рулет-терин
Фото - Рулет-терин
інгредієнти:
  • Телятина (вирізка) 500 г
  • Бекон 200 г
  • Вино біле сухе 150 г
  • Лавровий лист
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Цибуля ріпчаста
  • Кмин
  • Сіль
  • Перець чорний

Рулет-терин інгредієнти Підготувати водяну баню. Глибока форма для води, форма для випічки і палички або шпажки.

Рулет-терин Палички потрібно розташувати у глибокій формі так, щоб вони стійко тримали форму для випічки.

фото Рулет-терин

Рулет-терин Телятина Нарізати бекон слайсами.

Рулет-терин Бекон Акуратно застелити ним форму.

Рулет-терин Вино біле сухе Телятину нарізати смужками і злегка відбити.

Рулет-терин Лавровий лист Викласти у форму.

Рулет-терин Зелень Дрібно нарізати кріп, петрушку і цибулину, посолити і поперчити.

Рулет-терин Цибуля ріпчаста Викласти на шар, закрити беконом.

Рулет-терин Чебрець Так можна процедуру виконати 5-6 разів (все залежить від висоти форми), викласти зверху лавровий лист і пару гілочок кмину, влити вино.

Рулет-терин Сіль Поставити на баню (у глибокій формі повинна бути вода так, щоб форма для випікання з рулетом була добре втоплена).

Рулет-терин Перець чорний Накрити фольгою і поставити у духовку на 180 градусів на 1,5 години.

Рулет-терин Вийняти, остудити, знову накрити фольгою, поставити прес (поважче) і поставити на ніч у холодильнику.

Рулет-терин На наступний день відкрити, нарізати.

Вкуснейшие рецепты тут: рецепты украшения для тортов. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кекс без масла и маргарина на сметанеУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов

Салат мимоза шпроты recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter