Рулет м'ясний «Часничок»

ЗАКУСКИ
764 Рулет м'ясний «Часничок»
Фото - Рулет м'ясний «Часничок»
інгредієнти:
  • Фарш свинячий 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 8 зуб.
  • Перець чорний
  • Перець білий
  • Сіль
  • Желатин 2 упак.

Рулет м'ясний «часничок» інгредієнти

Рулет м'ясний «часничок»

фото Рулет м'ясний «часничок»

Цибулю і часник нарізати на невеликі шматочки, додати у фарш разом з іншими інгредієнтами.

Рулет м'ясний «часничок» ФаршУсе ретельно вимішати.

Рулет м'ясний «часничок» Цибуля ріпчаста Дно і борти форми викласти фольгою, але краще всього використовувати пакет для запікання.

Рулет м'ясний «часничок» Часник Заповнити форму.

Рулет м'ясний «часничок» Перець чорний Закрити кришкою, закріпити пружини і поставити у попередньо розігрітий аерогриль. На дно колби аерогрилю необхідно налити 1 склянку окропу. І тільки потім поставити посудину. Для цього скористатися збільшувальним кільцем. Час приготування 1 година при температурі 260 градусів (швидкість висока).

Рулет м'ясний «часничок» Перець білий Щоб перевірити на готовність рулет, досить подивитися на верхню кришку: якщо вона опустилася на 1/4 від величини всієї форми, значить готовий. Рулет охолодити у формі. Потім зняти кільця і вийняти.

Блинчики с грибами и сыром с фотоПроизводство пельменей, блинчиков, котлет и др

посуда для приготовления плова