Рулет м'ясний «Часничок»
- Фарш свинячий 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 8 зуб.
- Перець чорний
- Перець білий
- Сіль
- Желатин 2 упак.
Цибулю і часник нарізати на невеликі шматочки, додати у фарш разом з іншими інгредієнтами.
Усе ретельно вимішати.
Дно і борти форми викласти фольгою, але краще всього використовувати пакет для запікання.
Заповнити форму.
Закрити кришкою, закріпити пружини і поставити у попередньо розігрітий аерогриль. На дно колби аерогрилю необхідно налити 1 склянку окропу. І тільки потім поставити посудину. Для цього скористатися збільшувальним кільцем. Час приготування 1 година при температурі 260 градусів (швидкість висока).
Щоб перевірити на готовність рулет, досить подивитися на верхню кришку: якщо вона опустилася на 1/4 від величини всієї форми, значить готовий. Рулет охолодити у формі. Потім зняти кільця і вийняти.
Блинчики с грибами и сыром с фотоПроизводство пельменей, блинчиков, котлет и др