Рулет курячий, фарширований сиром
- Стегно куряче (без кістки) 6 шт.
- Сир твердий 150 г
- Кріп (зелений)
- Часник 3 зуб.
- Желатин 10 г
- Спеції (сіль, перець)
Приготувати начинку. На великій тертці натерти сир, вичавити часник або натерти на дрібній тертці, нарізати дрібно кріп. Потім все змішати до однорідної маси.
3 стегна покласти шкірою донизу і не дуже сильно відбити.
Потім викласти на пергамент внахлест один на одного. Посолити, поперчити і посипати желатином (сухим). Желатину повну чайну ложку на 3 стегенця. Потім викласти начинку ближче до краю і туго загорнути у рулет.
Обмотати харчовою ниткою або звичайною ниткою, складеною удвічі.
Загорнути у папір як цукерку щільніше, зав’язати ниткою туго.
Із іншими 3 стегенцями зробити теж саме.
Варити у солоній воді 40 хвилин. Потім остудити і в холодильник на годину.
Мультиварка Philips: рецепти з фото.
Как приготовить летний салат - салат белоцерковский рецепт. Рецепты Приготовления.
Очень вкусные рецепты борща: рецепт борща украинского. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт охотничий салат ветчина перец. Рецепт салат охотничий.
Воздушный торт с малиной - рецепты торт киевский.
Курчата фотоОтзывы и фото туристов
www.recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ
Майонез гуляй поле официальный сайтПроизводство майонеза, масла
Рецепты салат мимоза. Салат мимоза со свеклой.