Рулет "Кордон блю" із фаршу, у картопляній шубці
- Фарш (свинина, яловичина) 1 кг
- Цибуля 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Сухарі панірувальні 3 ст.л.
- Гірчиця (не гірка) 2 ч.л.
- Сир (гауда)
- Шинка
- Картопля 500 г
- Сіль, перець чорний
Фарш змішати із яйцем, тертою цибулиною, гірчицею, панірувальними сухарями, сіллю і перцем.
Добре перемішати.
На стіл покласти кухонну плівку і на ній розмазати фарш.
На нього покласти 4 скибки сиру, на сир 2 скибки шинки і за допомогою плівки згорнути рулетом.
Краї акуратно заліпити, щоб не витік сир.
Покласти у термостійку посудину або на деко, змащене олією.
Картоплю натерти на крупній тертці, додати яйце, сіль і перемішати.
Потім цю масу викласти на рулет і придавити.
Запікати у духовці при температурі 200 градусів 55-60 хвилин.
Подавати із салатом.
Кулинарный журнал: первые блюда рецепты. Рецепты Успеха.
Как приготовить вкусный шашлык - салати на швидку руку. Украшение блюд.
Домашняя выпечка рецепты. Домашняя выпечка простые рецепты.
Французский салат рецептБиографии французских художников и их картины
Едим дома рецепты Юлии Высоцкой. Теплый сэндвич с пикантной начинкой по рецепту Юлии Высоцкой.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты с мидиями с фото. Готовим со вкусом.
Нужен свадебный торт: медовик торт.
ЗдесьРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы