Рулет із судака з ікряним соусом
- Риба (філе судака) 400 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Вершки (22%) 230 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Ікра червона (лососева ) 100 г
- Крохмаль кукурудзяний 1 ч.л.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Вино біле сухе 1.5 ст.л.
- Кріп (свіжий, маленький ) 1 пуч.
Філе судака подрібнити у блендері разом зі смаженою цибулею.
Додати у фарш яйце, вершкове масло, терту моркву, 30 мл вершків, крохмаль, спеції, дрібно нарізаний кріп і перемішати.
Вимішати фарш до однорідного стану, поставити в холодильник на 1 годину.
Викласти фарш на пекарській папір, накрити харчовою плівкою і прокатати качалкою. За допомогою харчової плівки згорнути пласт в рулет і загорнути у плівку.
Готувати на пару близько 35 хвилин (у пароварці або в духовій шафі, поставивши форму з рулетом у форму більшим розміром, заповнену водою).
У сотейник налити столову ложку вина, випарити, влити 200 мл вершків, довести до кипіння і готувати на меншому вогні до загустіння. Остудити. З'єднати з ікрою і подати до рулету.
Готовий рулет звільнити від плівки, остудити, нарізати на порційні шматки і подати до столу.
рецепты борща Украинского с пампушками фото
Открой свой интернет-магазин: французская кухня рецепты.
Рецепты приготовления в микроволновкеРецепты и советы
Рецепты праздничных закусок с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты даши малаховой. Рецепты даши малаховой.
А вы готовы к Пасхе: рецепт пасхи. Пасхальные рецепты.