Рулет із м'яса з грибами та помідорами
- М´ясо (свинина) 400 г
- Печериці 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Сир 50 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Зелень
М'ясо нарізати тонкими пластинками уздовж.
Цибулю нарізати соломкою, обсмажити на олії.
У печериць видалити ніжки, нарізати ніжки дрібно і відправити до цибулі, обсмажити разом до готовності, посолити і поперчити.
М'ясо викласти шаром на фольгу. Утворити суцільний шар, без дірочок. Трохи посолити і поперчити. По центру покласти печериці.
Викласти начинку. Якщо не поміщається у капелюшки, розташувати поруч.
У капелюшки вставити по шматочку сиру.
Помідори нарізати кружечками і викласти поруч.
Зібрати рулет за допомогою фольги.
Запікати у розігрітій до 190 градусів духовці до готовності, хвилин 40.
У кінці запікання фольгу можна розкрити, щоб рулет підрум'янився.
Подавати із зеленню.
Готовим со вкусом: салат сонечко рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата с буряком. Как приготовить летний салат.
Рецепт пасхиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
ЗдесьТорты, пирожные, блины и пр
Чашка для эспрессо объемэспрессо