Рулет із лаваша
 
		
				
				
				
				
		
- Лаваш вірменський 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Гриби 500 г
- Лосось
- Майонез 100 г
- Олія рослинна

Протушкувати моркву на олії до готовності.
 Подрібнити заздалегідь відварену рибу і відокремити від кісток, якщо це консерви, просто розім'яти.
 Подрібнити заздалегідь відварену рибу і відокремити від кісток, якщо це консерви, просто розім'яти.
 Обсмажити цибулю і гриби на рослинній олії до готовності.
 Обсмажити цибулю і гриби на рослинній олії до готовності.
 Змастити лаваш не густо майонезом.
 Змастити лаваш не густо майонезом.
 Зверху покласти моркву.
 Зверху покласти моркву.
 Потім ще корж, знову майонез і зверху гриби з цибулею.
 Потім ще корж, знову майонез і зверху гриби з цибулею.
 Потім знову корж і рибу.
 Потім знову корж і рибу.
Майонезу класти не дуже багато, інакше попливе.
Потім туго згорнути в рулет, замотати плівкою і на 1-3 години відправити в холодильник.


Кексы с грушей рецепт с фотоРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты
recepti.biz.ua праздничные мясные салаты
Домашний йогурт Лактина - как в домашних условиях приготовить йогурт. Домашний Йогурт VIVO.
Миллион меню кремы для украшения тортов. Украшение для тортов из крема.

