Рулет із лаваша
- Лаваш (вірменський) 3 шт.
- Крабові палички 300 г
- Сир твердий 200 г
- Яйце 6 шт.
- Кріп 200 г
- Часник 5 зуб.
- Майонез
Яйця відварити круто, крабові палички, сир і яйця пропустити через дрібну тертку або дрібно нарубати. Часник подрібнити, кріп дрібно нарізати.
Укласти шарами.
1 - крабові палички, часник і майонез перемішати. Не повинно бути сухо, але й не рідко.
2 - сир, яйця і майонез перемішати. Також, не повинно бути сухо, але й не рідко.
3 - кріп перемішати з майонезом.
Покласти лаваш, викласти на нього рівномірно 1-й шар, знову лаваш, на нього - 2-й шар, далі знову лаваш, і на нього - 3-й шар. Вийде щось схоже на пиріг.
Згорнути у рулет необхідно по короткій стороні, тобто продукт повинен бути короткий і товстий. Для того, щоб все трималося у згорнутому стані, можна загорнути рулет у фольгу. У готовому вигляді помістити в холодильник.
Готувати не менше, ніж за 6 годин до вживання.
Подавати охолодженим, нарізаним шарами товщиною не більше 1,5 см.
Рецепты В Мультиварке Рецепты: салати з язика з фото. Крабовый Салат. Рецепты.
Рецепт салата из авокадо и креветокКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинарные рецепты тортов и десертов с фотографиями здесь
Кулинарные рецепты от Tramontina: французские салаты рецепты. Рецепты Приготовления.