Рулет із квасолею та капустою
- Фарш (яловичий) 0.5 кг
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Квасоля 1 скл.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Оцет столовий 1 ст.л.
- Яйце куряче 1 шт.
- Вода 4 ст.л.
- Борошно 2 скл.
- Лимонна кислота
Квасолю перебрати, заздалегідь зварити до готовності в підсоленій воді. Цибулю очистити, дрібно нарізати.
Викласти нарізану цибулю на нагріту сковороду з олією, смажити 5 хв. Додати яловичий фарш, перемішати з цибулею, посолити, поперчити.
Півголовки капусти розібрати на листя. Покласти в гарячу воду, додати ложку оцту, варити 7 хв.
Відкинути на дуршлак.
Замісити еластичне тісто. Покласти в холодильник на півгодини.
Тісто розкачати в пласт товщиною 0,5 см. На тісто викласти капустяне листя, на нього - рівним шаром фарш. На фарш - квасолю.
Можна трохи зелені. Згорнути тісто рулетом. Випікати 30 хвилин у розігрітій духовці, на середньому вогні.
Тутрецепти гарячих страв
Песочный пирог с яблоками рецепт видеопесочный пирог с яблоками
http://recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы