Рулет із курки з фісташками та грибами

ЗАКУСКИ
1036 Рулет із курки з фісташками та грибами
Фото - Рулет із курки з фісташками та грибами
інгредієнти:
  • Куряча грудка 800 г
  • Фісташки 1 скл.
  • Сир плавлений 1 упак.
  • Соус гранатовий 5 ст.л.
  • Гриби консервовані 1 бан.
  • Перець чорний мелений 0.02 ч.л.
  • Сіль 0.02 ч.л.

Рулет з курячої купки з фісташками та грибами інгредієнти Філе курячої грудки акуратно підрізати із двох сторін так, щоб можна було її розгорнути і злегка відбити.

Посипати сіллю, перцем і змастити гранатовим соусом. Залишити маринуватися на 1-2 години.

Почистити фісташки і перемолоти в кавомолці.

Замариновану грудку розкласти більш рівною стороною на папір для випічки.

На грудку насипати фісташки, потім гриби і зверху пластинки сиру.

Згорнути рулетиком і загорнути в папір для випічки, обв'язати шпагатом або нитками.

Рулети покласти у пакет для запікання, закріпити краї, проколоти пакет зверху голкою в декількох місцях і поставити в духовку запікатися до готовності, приблизно хвилин на 30-40 при температурі 170-180 градусів.

Потім дістати лист із рулетами і залишити охолоджуватися в пакеті.

Рулет з курячої купки з фісташками та грибами Остудити і покласти в холодильник.

Розрізати після того, як охолоне повністю.

Конфеты глазированные ассортимент: конфеты карамель.

Простые рецепты вкусных закусок: новогодние рецепты закусок.

Помощь психолога: психолог лариса ренар. Психологи. Записаться онлайн.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter