Рулет із курки з фісташками та грибами
- Куряча грудка 800 г
- Фісташки 1 скл.
- Сир плавлений 1 упак.
- Соус гранатовий 5 ст.л.
- Гриби консервовані 1 бан.
- Перець чорний мелений 0.02 ч.л.
- Сіль 0.02 ч.л.
Філе курячої грудки акуратно підрізати із двох сторін так, щоб можна було її розгорнути і злегка відбити.
Посипати сіллю, перцем і змастити гранатовим соусом. Залишити маринуватися на 1-2 години.
Почистити фісташки і перемолоти в кавомолці.
Замариновану грудку розкласти більш рівною стороною на папір для випічки.
На грудку насипати фісташки, потім гриби і зверху пластинки сиру.
Згорнути рулетиком і загорнути в папір для випічки, обв'язати шпагатом або нитками.
Рулети покласти у пакет для запікання, закріпити краї, проколоти пакет зверху голкою в декількох місцях і поставити в духовку запікатися до готовності, приблизно хвилин на 30-40 при температурі 170-180 градусів.
Потім дістати лист із рулетами і залишити охолоджуватися в пакеті.
Остудити і покласти в холодильник.
Розрізати після того, як охолоне повністю.
Конфеты глазированные ассортимент: конфеты карамель.
Простые рецепты вкусных закусок: новогодние рецепты закусок.
Помощь психолога: психолог лариса ренар. Психологи. Записаться онлайн.