"Риб'ячі гнізда" у французькому батоні

ЗАКУСКИ
1129 "Риб'ячі гнізда" у французькому батоні
Фото -
інгредієнти:
  • Риба (філе) 400 г
  • Багет 1 шт.
  • Молоко 500 мл
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Сир твердий 200 г
  • Майонез 3 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець)

Нарізати батон шматочками, приблизно по 5 см. Залити молоком.

Дрібно нарізати цибулю, помідори кубиками.

фото Дрібно нарізати філе (судак, можна будь-яке філе без кісток). І змішати з цибулею та помідорами. Посолити, поперчити і заправити майонезом. Дуже добре в начинку додати зелень петрушки. Начинка готова.

У змащену олією форму викласти трохи віджатий хліб і в кожному шматочку зробити поглиблення, просто притиснувши м'якуш.

Заповнити багет підготовленою начинкою.

Засипати тертим сиром. Поставити в духовку на 60 хвилин при температурі 170 градусів.

Готовим со вкусом: мясные салаты рецепты.

Рецепт имбирного напитка - рецепт приготовления салата мимоза.

капуста пелюстка рецепт

Рецепт кофе гляссеРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Рецепты быстрой и вкусной диеты: салати з свинячого язика.

recepti.biz.uaВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепт кекс столичныйРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Торты без выпечкиПоставки тортов, хлеба, выпечки и др

recepti.biz Изготовление тортов на заказ

www.recepti.biz.ua рецепт заварного крема для наполеона

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter