"Риб'ячі гнізда" у французькому батоні
- Риба (філе) 400 г
- Багет 1 шт.
- Молоко 500 мл
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Сир твердий 200 г
- Майонез 3 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
Нарізати батон шматочками, приблизно по 5 см. Залити молоком.
Дрібно нарізати цибулю, помідори кубиками.
Дрібно нарізати філе (судак, можна будь-яке філе без кісток). І змішати з цибулею та помідорами. Посолити, поперчити і заправити майонезом. Дуже добре в начинку додати зелень петрушки. Начинка готова.
У змащену олією форму викласти трохи віджатий хліб і в кожному шматочку зробити поглиблення, просто притиснувши м'якуш.
Заповнити багет підготовленою начинкою.
Засипати тертим сиром. Поставити в духовку на 60 хвилин при температурі 170 градусів.
Готовим со вкусом: мясные салаты рецепты.
Рецепт имбирного напитка - рецепт приготовления салата мимоза.
Рецепт кофе гляссеРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салати з свинячого язика.
recepti.biz.uaВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепт кекс столичныйРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Торты без выпечкиПоставки тортов, хлеба, выпечки и др
recepti.biz Изготовление тортов на заказ
www.recepti.biz.ua рецепт заварного крема для наполеона