Рибний торт
- Риба (філе, телапія) 700 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква (велика) 3 шт.
- Яйце 3 шт.
- Молоко 1 скл.
- Майонез 3 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Приправа
- Борошно 3 ст.л.
- Петрушка (зелень)
Цибулю нарізати великими кубиками.
Моркву натерти на крупну тертку.
Рибне філе нарізати шматочками. Посолити, поперчити. Додати рибну приправу.
У форму, застелену пергаментом, викласти 1/3 частину моркви, зверху половину риби і половину цибулі.
Далі знову 1/3 моркви, залишок риби і цибулі. Останній шар моркви.
Збити яйця, молоко. Додати борошно, майонез, приправу для омлету, сіль і перець. Вилити поверх торта отриманий омлет і поставити в духовку. Запікати 30-40 хвилин (до красивої рум'яності) при 190-200 градусах.
Нарізати порційними шматочками і посипати нарізаною зеленню петрушки.
Моцарелла. Капрезе. Салат - легкие супы рецепты с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina: карп рецепты приготовления с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт рыба на пару. Рыба В Мультиварке Рецепты.
Здесьэспрессо