Рибний рулет «Легкість буття»
- Рибне філе (кета) 500 г
- Сало свинне 100 г
- Булочка 60 г
- Манка 3 ст.л.
- Молоко 1 скл.
- Картопля 2 шт.
- Зелень (цибуля зелена, петрушка, кріп) 1 пуч.
- Сир 150 г
- Морква по-корейськи 80 г
- Сіль
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Рибне філе, сало, цибулю ріпчасту перекрутити через м'ясорубку. Додати розмочену, віджату булочку в молоці, манку, сіль. Ретельно перемішати.
Очищену сиру картоплю натерти на крупній тертці і віджати.
Зелень дрібно нарізати.
Сир натерти на крупній тертці.
На шматок фольги викласти рибний фарш в 2 сантиметри, так щоб краї фольги залишилися незаповненими по 3-4 см по всьому периметру.
Зверху викласти натерту картоплю.
Посипати зеленню.
Потім сир і моркву.
Згорнути в рулет і защипнути краї фольги. Запікати в духовці 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Семена грибов вешенки купить - салат с грибами жареными.
Салати з селерисалати з селери
Кулинарные рецепты первые блюда из баранины тут
Мясные салаты с ананасом рецепты с фотоВНИИ мясной промышленности
Рецепт торта медовикРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Крем заварной рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты