Рибний рулет
- Філе рибне 600 г
- Сухарі 50 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Молоко 0.5 скл.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Картопля 4 шт.
- Гриби свіжі (печериці) 100 г
- Сир твердий 40 г
- Сіль
- Перець чорний
Філе риби, цибулю, розмочені в молоці і віджаті сухарі пропустити через м'ясорубку, посолити, додати перець і яйце і вимісити масу. Додати розтоплене масло (або сметану).
Картоплю натерти на терці (для корейської моркви).
Обсмажити на розпеченій олії, постійно помішуючи (сіль, перець).
Цибулю подрібнити і обсмажити, додати подрібнені гриби + сіль, перець.
На чисту, вологу серветку викласти рибний фарш і розрівняти.
По центру покласти картоплю, зверху гриби.
Мокрими руками сформувати "батон", допомагаючи рушником.
Форму змастити олією і посипати сухарями, перекласти "батон". Змастити майонезом і посипати тертим сиром. Запікати в духовці, розігрітій до 200 градусів, приблизно 30-35 хвилин. Як тільки сир буде зарум'янюватися, "батон" можна діставати.
Вкуснейшие рецепты тут: ореховый торт без муки рецепт.
Рецепты салатов на любой вкус: салаты с буряком фото.
Мимоза рецепт салатаПривезем свежие продукты для салата и расскажем как приготовить