Рибний рулет
 
		
				
				
				
				
		
- Філе рибне 600 г
- Сухарі 50 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Молоко 0.5 скл.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Картопля 4 шт.
- Гриби свіжі (печериці) 100 г
- Сир твердий 40 г
- Сіль
- Перець чорний
 Філе риби, цибулю, розмочені в молоці і віджаті сухарі пропустити через м'ясорубку, посолити, додати перець і яйце і вимісити масу. Додати розтоплене масло (або сметану).
 Філе риби, цибулю, розмочені в молоці і віджаті сухарі пропустити через м'ясорубку, посолити, додати перець і яйце і вимісити масу. Додати розтоплене масло (або сметану).
 Картоплю натерти на терці (для корейської моркви).
 Картоплю натерти на терці (для корейської моркви).
 Обсмажити на розпеченій олії, постійно помішуючи (сіль, перець).
 Обсмажити на розпеченій олії, постійно помішуючи (сіль, перець).
 Цибулю подрібнити і обсмажити, додати подрібнені гриби + сіль, перець.
 Цибулю подрібнити і обсмажити, додати подрібнені гриби + сіль, перець.
 На чисту, вологу серветку викласти рибний фарш і розрівняти.
 На чисту, вологу серветку викласти рибний фарш і розрівняти.
 По центру покласти картоплю, зверху гриби.
 По центру покласти картоплю, зверху гриби.
 Мокрими руками сформувати "батон", допомагаючи рушником.
 Мокрими руками сформувати "батон", допомагаючи рушником.
 Форму змастити олією і посипати сухарями, перекласти "батон". Змастити майонезом і посипати тертим сиром. Запікати в духовці, розігрітій до 200 градусів, приблизно 30-35 хвилин. Як тільки сир буде зарум'янюватися, "батон" можна діставати.
 Форму змастити олією і посипати сухарями, перекласти "батон". Змастити майонезом і посипати тертим сиром. Запікати в духовці, розігрітій до 200 градусів, приблизно 30-35 хвилин. Як тільки сир буде зарум'янюватися, "батон" можна діставати.

Вкуснейшие рецепты тут: ореховый торт без муки рецепт.
Рецепты салатов на любой вкус: салаты с буряком фото.
Мимоза рецепт салатаПривезем свежие продукты для салата и расскажем как приготовить

