Рибка "Пальчики оближеш"
789
інгредієнти:
- Риба (форель, сьомга, голець, кижуч) 1 шт.
- Сіль морська
- Перець чорний (горошок) 6 шт.
- Майонез 3 ст.л.
Рибу очистити, помити, видалити зябра і всі нутрощі.
Морську сіль і перець горошком потовкти в ступці не дуже дрібно. Можна додати прованські трави або приправу для риби. Все це змішати з майонезом і натерти ним рибу зовні і всередині. У рукав, довше риби сантиметрів на п'ятнадцять, покласти рибу.
Поставити на 40 хв у духову шафу при 200-220 градусах. На гарнір краще рис.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Показати коментарі