Рибка на грилі
- Риба 3 шт.
- Сіль
- Цукор
- Кислота лимонна
- Олія оливкова
Рибу краще брати охолоджену. Рибу розморозити, очистити, видалити нутрощі та голову, промити і просушити паперовими рушниками. Розрізати рибку по черевцю уздовж і повністю її розкрити, щоб вона лежала на столі на шкірці. Маринад: посипати сіллю, цукром і лимонною кислотою, приблизно по половині чайної ложці солі і цукру, лимонної кислоти ще менше - це на одну рибку. Залишити маринуватися на 30-40 хвилин. Розпалити вугілля на грилі і розкласти рибу на решітці шкіркою вниз, злегка збризнути оливковою олією. Смажити хвилин 15-20.
Можна робити і в духовці на решітці, тільки обов'язково вниз під грати поставити деко, тому що потече сік.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоВозможность добавлять свои рецепты, новости и статьи. Кулинарный словарь
Мультиварки для выпечки - праздничные новогодние салаты. Праздничные салаты.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты салатов с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina - как правильно приготовить соус бешамель.
Рецепт крем заварнойРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы