Рибка на грилі

ЗАКУСКИ
661 Рибка на грилі
Фото - Рибка на грилі
інгредієнти:
  • Риба 3 шт.
  • Сіль
  • Цукор
  • Кислота лимонна
  • Олія оливкова

Рибу краще брати охолоджену. Рибу розморозити, очистити, видалити нутрощі та голову, промити і просушити паперовими рушниками. Розрізати рибку по черевцю уздовж і повністю її розкрити, щоб вона лежала на столі на шкірці. Маринад: посипати сіллю, цукром і лимонною кислотою, приблизно по половині чайної ложці солі і цукру, лимонної кислоти ще менше - це на одну рибку. Залишити маринуватися на 30-40 хвилин. Розпалити вугілля на грилі і розкласти рибу на решітці шкіркою вниз, злегка збризнути оливковою олією. Смажити хвилин 15-20.

Можна робити і в духовці на решітці, тільки обов'язково вниз під грати поставити деко, тому що потече сік. 

 

Кулинарные сайты с рецептами и фотоВозможность добавлять свои рецепты, новости и статьи. Кулинарный словарь

Мультиварки для выпечки - праздничные новогодние салаты. Праздничные салаты.

Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты салатов с фото.

Кулинарные рецепты от Tramontina - как правильно приготовить соус бешамель.

торт лимонник

Рецепт крем заварнойРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter