Риба на грилі
- Риба
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Лимон
- Сметана
Рибу червону помити, чистити не треба, якщо дрібні лусочки, якщо великі, то почистити і розділити на 2 частини від хвоста до голови.
Кожну частину порізати порційними шматочками по 5 см, посолити, поперчити, скропити лимонним соком. Залишити на 15 хвилин. Потім обмазати сметаною і залишити на 40 хвилин.
На завершення викласти рибу на грати для гриля і смажити на вугіллі до рум'яної хрусткої скоринки 15-25 хвилин.
Готовим со вкусом - рецепты праздничных блюд с фотографиями.
Рецепты с малиной: кулинарные рецепты праздничных блюд. Вкусные рецепты для похудения.
Купить кондитерку: торты без выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кофейный кекс рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Морепродукты салат рецепт. Рецепты салата из морепродуктов.