Раки
- Рак 8 шт.
- Креветки 400 г
- Булка 200 г
- Майонез Провансаль 100 г
У 3 літри води додати столову ложку солі та 5 хвилин відварювати із лавровим листком та кропом. Раків покласти в окріп, варити до почервоніння і відкинути на сито. Так само відварити креветок. Скручуючи середню пластинку на кінці хвоста, у раків видалити кишечник. Гострим ножем з боку черева розрізати головогруди і хвіст. Чайною ложкою вишкребти біле м'ясо ракової шийки і головогрудей, ретельно відокремлюючи нутрощі. Ракові панцирі укинути у відвар настоятися. М'ясо очищених креветок змішати з раковим і м'якоттю булки, пропустити через м'ясорубку, додати майонез і перемішати. Отриманою сумішшю нафарширувати панцирі раків. Подавати на листі салату з оливками, кружечками лимона і відвареною цвітною капустою.
8 великих раків можна замінити на 4 невеликих омара. Придатні тільки свіжі раки у яких хвіст не підігнутий під черевце.
Готовим со вкусом: рецепт салат охотничий. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.ua рецепты блюд из рыбы
Простые рецепты вкусных салатов - салаты праздничные рецепты с фото. Рецепты с фото.
http://recepti.biz.ua рецепт заварного крема для торта напалеон
Пирог со шпинатом рецепт. Рецепт турецкие пироги со шпинатом гезданэ.