"П'яна" печінка у вузликах
- Тісто листкове бездріжджове 500 г
- Яйце 1 шт.
- Печінка куряча 500 г
- Вино червоне сухе 0.25 скл.
- Оцет бальзамічний 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кмин сушений (свіжий)
- Сіль
- Перець мелений
На невеликому вогні у казані обсмажити цибулю (порізану кільцями). Коли цибуля стане прозорою, додати кмин, перемішати і потримати на вогні ще хвилину.
Збільшити вогонь і додати печінку. Обсмажувати з усіх боків, перевертаючи, 2-3 хвилини, доки колір печінки не зміниться (у середині вона повинна залишатися рожевою). Влити вино і бальзамічний оцет. Потримати на вогні, щоб випарувалося вино. Заправити сіллю і перцем і зняти з вогню.
Викласти тісто на злегка присипаний борошном стіл і розрізати на квадрати зі стороною близько 10 см.
У центр кожного квадрата викладати по 1 ст. л. начинки і зібрати над начинкою краї, формуючи мішечок або вузлик.
Викласти на деко, застелене папером для випічки (змастити деко олією), змастити збитим яйцем і випікати приблизно 20-25 хвилин або до готовності, при температурі 180 градусів.
Подавати гарячими, зі свіжими овочами.
Первые блюда рецепты приготовленияОколо 2000 рецептов. Рецепты русской кухни М Сырникова
Производство Черной Икры - холодные закуски с красной икрой. Искусственная Икра.
http://recepti.biz.ua рецепт венгерский суп гуляш
Рецепты простых салатов: салаты рецепты с фото.
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепт салата мимоза с фото. Готовим со вкусом.