"П'яна" печінка у вузликах

ЗАКУСКИ
715 "П'яна" печінка у вузликах
Фото -
інгредієнти:
  • Тісто листкове бездріжджове 500 г
  • Яйце 1 шт.
  • Печінка куряча 500 г
  • Вино червоне сухе 0.25 скл.
  • Оцет бальзамічний 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Кмин сушений (свіжий)
  • Сіль
  • Перець мелений

На невеликому вогні у казані обсмажити цибулю (порізану кільцями). Коли цибуля стане прозорою, додати кмин, перемішати і потримати на вогні ще хвилину.

Збільшити вогонь і додати печінку. Обсмажувати з усіх боків, перевертаючи, 2-3 хвилини, доки колір печінки не зміниться (у середині вона повинна залишатися рожевою). Влити вино і бальзамічний оцет. Потримати на вогні, щоб випарувалося вино. Заправити сіллю і перцем і зняти з вогню.

фото Викласти тісто на злегка присипаний борошном стіл і розрізати на квадрати зі стороною близько 10 см.

У центр кожного квадрата викладати по 1 ст. л. начинки і зібрати над начинкою краї, формуючи мішечок або вузлик.

Викласти на деко, застелене папером для випічки (змастити деко олією), змастити збитим яйцем і випікати приблизно 20-25 хвилин або до готовності, при температурі 180 градусів.

Подавати гарячими, зі свіжими овочами.

Первые блюда рецепты приготовленияОколо 2000 рецептов. Рецепты русской кухни М Сырникова

Производство Черной Икры - холодные закуски с красной икрой. Искусственная Икра.

http://recepti.biz.ua рецепт венгерский суп гуляш

Рецепты простых салатов: салаты рецепты с фото.

Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепт салата мимоза с фото. Готовим со вкусом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter