Пряна малосольна норвезька сьомга

ЗАКУСКИ
859 Пряна малосольна норвезька сьомга
Фото - Пряна малосольна норвезька сьомга
інгредієнти:
  • Філе норвезької сьомги 900 г
  • Кмин сухий 1 ч.л.
  • Кріп свіжий 1 пуч.
  • Мандариновий сік 300 г
  • Сіль (морська) 100 г
  • Перець духм'яний (мелений)

Пряна малосольна норвезька сьомга, інгредієнти Пряна малосольна норвезька сьомга,

фото Пряна малосольна норвезька сьомга, Пряна малосольна норвезька сьомга, Філе норвезької сьомги

Пряна малосольна норвезька сьомга, Кмин сухий

Малосольну сьомгу обробити на філе. Філе обваляти у солі та спеціях і перекласти пласти філе для рівномірного просолювання. У результаті сьомга набуде особливого ніжного смаку і аромату.

При просолюванні - перевертати через кожні 2-3 години. Після доби просолювання - промити рибу протягом 1 години в холодній воді, обсушити на паперовому рушнику і в холодильник.

 

Натуральный рецепт от насморка: рождественские блюда рецепты. Рецепты для пароварки, вкусно.

салаты с белыми грибами рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter