Пряна малосольна норвезька сьомга
859
інгредієнти:
- Філе норвезької сьомги 900 г
- Кмин сухий 1 ч.л.
- Кріп свіжий 1 пуч.
- Мандариновий сік 300 г
- Сіль (морська) 100 г
- Перець духм'яний (мелений)
Малосольну сьомгу обробити на філе. Філе обваляти у солі та спеціях і перекласти пласти філе для рівномірного просолювання. У результаті сьомга набуде особливого ніжного смаку і аромату.
При просолюванні - перевертати через кожні 2-3 години. Після доби просолювання - промити рибу протягом 1 години в холодній воді, обсушити на паперовому рушнику і в холодильник.
Натуральный рецепт от насморка: рождественские блюда рецепты. Рецепты для пароварки, вкусно.
Показати коментарі