Просто свинина
- Свинина (грудка)
- Сіль (велика)
- Суміш перців (п´ять сортів)
- Оцет (столовий)
- Сік вишневий
- Лавровий лист
Свинину надрізати з двох сторін з кроком 2-3 см, посолити крупною сіллю, поперчити з двох сторін, бризнути оцтом і смажити (періодично перевертаючи і поливаючи витопленим салом). Періодично поливати ще і вишневим соком. Після утворення рум'яної скоринки накрити щільно кришкою і зменшити вогник. Хвилин за 10 до кінця додати лавровий лист.
Рецепты супов и бульонов с фото - рецепт борщ с буряком.
Рецепт салат Рыбный. Салат из Рыбной консервы.
Рецепты Холодных Рыбных закусок. Рецепты канапе бутерброды Холодные закуски баклажаны фото.
Оригинальные Кремы: рецепт бисквитного рулета с кремом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт рыба на паруУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Блюдa Польской кухни здесь
Салат мимоза с рисом http://recepti.biz.ua