Пікантний курячий шашличок
847
інгредієнти:
- Філе куряче 600 г
- Часник 3 зуб.
- Імбир (мелений) 0.5 ч.л.
- Соєвий соус 50 мл
- Цедра лимона 0.5 шт.
- Паприка (мелена) 0.5 ч.л.
- Мед (рідкий) 1 ст.л.
- Коріандр 0.5 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
Куряче філе нарізати кубиками середніми.
Приготувати маринад - змішати соєвий соус із медом, лимонною цедрою, дрібно рубаним або пропущеним через прес часником, імбиром, паприкою і коріандром.
Маринувати у цій суміші курку мінімум 5 годин.
Дерев'яні шампури для шашлику замочити у холодній воді (щоб до них не прилипало м'ясо). На 15-20 хвилин приблизно замочити. Цибулю очистити і нарізати кільцями, не дуже тонкими. Нанизати на шампури курку упереміш із кільцями цибулі. Обсмажувати на сковороді на олії 12-15 хвилин. Перевертати, щоб шашлик обсмажився рівномірно з усіх боків.
Подавати із запеченою у духовці картоплею.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты пошагово с фото.
Показати коментарі