Первісне м'ясо

ЗАКУСКИ
691 Первісне м'ясо
Фото - Первісне м'ясо
інгредієнти:
  • Яловичина (свіжа) 1.5 кг
  • Спеції
  • Сало (бекон)

Первісне м'ясо інгредієнти Шматок яловичини очистити від плівок, натерти спеціями та сіллю і зв'язати. Шматок потрібно брати не менше 1,5 кг, а краще більше. Пов'язують, щоб пропеклося рівномірно. Прив'язати смужки сала.

Первісне м'ясо Перед духовкою скропити шматок олією, щоб не засохло.

фото Первісне м'ясо Поставити яловичину у сильно розігріту духовку на 15 хвилин. Коли на шматку з'явиться рум'яна кірочка (вона не дасть пересохнути м'ясу), вогонь зменшити до 160-170 градусів і готувати ще півгодини. Якщо шматок більше 1,5 кг, то додати 15 хв на кожні додаткові 500 грам. Потім відразу дістати з духовки, порізати гострим ножем.

Рецепты для пекарни: рецепт сирника з маком.

http://recepti.biz.uaсалати з фетою

Очень вкусные рецепты приготовления салатов блюд из мяса с фото recepti.biz.ua

Рецепты Приготовления: праздничные салаты к новому году.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - простые рецепты десертов без выпечки с фото. Готовим со вкусом.