Первісне м'ясо
- Яловичина (свіжа) 1.5 кг
- Спеції
- Сало (бекон)
Шматок яловичини очистити від плівок, натерти спеціями та сіллю і зв'язати. Шматок потрібно брати не менше 1,5 кг, а краще більше. Пов'язують, щоб пропеклося рівномірно. Прив'язати смужки сала.
Перед духовкою скропити шматок олією, щоб не засохло.
Поставити яловичину у сильно розігріту духовку на 15 хвилин. Коли на шматку з'явиться рум'яна кірочка (вона не дасть пересохнути м'ясу), вогонь зменшити до 160-170 градусів і готувати ще півгодини. Якщо шматок більше 1,5 кг, то додати 15 хв на кожні додаткові 500 грам. Потім відразу дістати з духовки, порізати гострим ножем.
Рецепты для пекарни: рецепт сирника з маком.
http://recepti.biz.uaсалати з фетою
Очень вкусные рецепты приготовления салатов блюд из мяса с фото recepti.biz.ua
Рецепты Приготовления: праздничные салаты к новому году.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - простые рецепты десертов без выпечки с фото. Готовим со вкусом.