"Печора"

ЗАКУСКИ
641 "Печора"
Фото -
інгредієнти:
  • Печінка яловича (куряча) 1 кг
  • Рис (круглий) 2 скл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйце 3 шт.
  • Йогурт (натуральний) 1 шт.
  • Сметана 3 ст.л.
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Сода
  • Сіль
  • Приправа

фото

Печінку помити, зрізати плівки і прокрутити через м'ясорубку.

Цибулину прокрутити разом із печінкою.

Змішати печінку, цибулю, варeний рис, йогурт, сметану, соєвий соус, соду, сіль, приправу, жовтки, гірчицю.

Окремо збити у піну білки від яєць і акуратно ввести у суміш.

Форму для запікання змастити олією, вилити туди готову суміш і поставити у попередньо розігріту до 200 градусів духовку.

Запікати 60-80 хвилин. Готовність перевірити за допомогою шпажки.


Рецепты тортов: рецепты украшения для тортов. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт Бисквита В Мультиварке: салат с сердцем и горошком.

Рецепты выпечки на рождествоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Купить говядину, цены - диетические блюда из говядины рецепты с фото.

Кулинарные рецепты от Tramontina: приготовление блюд в микроволновке. Рецепты приготовления блюд.

Салаты рецепты: салати з майонезом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter