"Печора"
- Печінка яловича (куряча) 1 кг
- Рис (круглий) 2 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 3 шт.
- Йогурт (натуральний) 1 шт.
- Сметана 3 ст.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Сода
- Сіль
- Приправа
Печінку помити, зрізати плівки і прокрутити через м'ясорубку.
Цибулину прокрутити разом із печінкою.
Змішати печінку, цибулю, варeний рис, йогурт, сметану, соєвий соус, соду, сіль, приправу, жовтки, гірчицю.
Окремо збити у піну білки від яєць і акуратно ввести у суміш.
Форму для запікання змастити олією, вилити туди готову суміш і поставити у попередньо розігріту до 200 градусів духовку.
Запікати 60-80 хвилин. Готовність перевірити за допомогою шпажки.
Рецепты тортов: рецепты украшения для тортов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт Бисквита В Мультиварке: салат с сердцем и горошком.
Рецепты выпечки на рождествоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Купить говядину, цены - диетические блюда из говядины рецепты с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina: приготовление блюд в микроволновке. Рецепты приготовления блюд.
Салаты рецепты: салати з майонезом.