Печінковий шашличок
- Печінка куряча 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Баклажан 1 шт.
- Сіль
- Прянощі
Нарізати баклажан кільцями, посолити і залишити на 20 хвилин.
Нарізати цибулю кільцями. У розморожену печінку додати м'ясні приправи, цибулю, соєвий соус. Після вказаного часу додати промиті баклажани. Перемішати і залишити маринуватися не менше, ніж на півгодини.
Нанизати. Полити олією і відправити у розігріту до 200°С духовку.
Режим: гриль + конвекція. 10-13 хвилин запікати. Перевернути на інший бік і ще 10 хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina: кекс з яблуками рецепт. Очень вкусные кексы.
Хлеб В Мультиварке Рецепты: ржаная закваска рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салатов с омлетом.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты с филе курицы с фото. Как приготовить летний салат.
Кулинарный сайт юлии высоцкой. Кулинария рецепты кулинарные сайты.