Печінковий хліб
749
інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Печінка яловича 1 кг
- Яйце 5 шт.
- Спеції (сіль, приправа)
- Морква 2 шт.
- Печериці 300 г
Яловичу печінку промити, очистити від плівок, нарізати крупно і обсмажити на олії з цибулею. Охолодити. Подрібнити на м'ясорубці або в комбайні.
Додати 2 сирих яйця, сіль, спеції, все добре перемішати.
Моркву варену і варені яйця натерти на тертці окремо.
Печериці нарізати пластинками.
Фарш розділити на 4 частини. Викласти у форму для запікання шарами - печінковий фарш, морква, печінка, яйця, печінка, печериці, печінка.
Запекти у духовці хвилин 20.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: кулинария блюда из печени. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Салаты рецепты фото. Рецепты салатов фото.
Показати коментарі