Печериці "золоті"

ЗАКУСКИ
1014 Печериці "золоті"
Печериці
інгредієнти:
  • Шампіньйони - 300 г
  • Морква (велика) - 1 шт
  • Вершки - 100 мл
  • Спеції (трави ароматичні)

Печериці Грибочки, що побільше, ріжемо навпіл, дрібні можна цілими, трохи обсмажуємо в олії.

Печериці Дуже велику моркву, або дві середні, подрібнюємо на крупній тертці і додаємо до грибів.

фото Печериці Обсмажуємо все до золотистої скоринки, додаємо вершки, сіль, перець, травички - я брала орегано й кріп, тримаємо на вогні, помішуючи, пару хвилин і можна пригощатися.

Печериці Смачного!. Легко і дуже смачно!.

Приготовить куриные отбивные. Куриные отбивные руцепт.

Кулинарные рецепты новогодних блюд. Новогодние рецепты блюда.

Мультиварка Philips - рецепты салатов с языком с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты тортов без выпечки http://recepti.biz.ua

Приготовление бутербродов канапе recepti.biz.ua

Кухни подольские и Польские здесь

recepti.biz.ua салат мимоза сыр

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter