Печериці "золоті"
- Шампіньйони - 300 г
- Морква (велика) - 1 шт
- Вершки - 100 мл
- Спеції (трави ароматичні)
Грибочки, що побільше, ріжемо навпіл, дрібні можна цілими, трохи обсмажуємо в олії.
Дуже велику моркву, або дві середні, подрібнюємо на крупній тертці і додаємо до грибів.
Обсмажуємо все до золотистої скоринки, додаємо вершки, сіль, перець, травички - я брала орегано й кріп, тримаємо на вогні, помішуючи, пару хвилин і можна пригощатися.
Смачного!. Легко і дуже смачно!.
Приготовить куриные отбивные. Куриные отбивные руцепт.
Кулинарные рецепты новогодних блюд. Новогодние рецепты блюда.
Мультиварка Philips - рецепты салатов с языком с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты тортов без выпечки http://recepti.biz.ua
Приготовление бутербродов канапе recepti.biz.ua
Кухни подольские и Польские здесь
recepti.biz.ua салат мимоза сыр